ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: نقشه‌های شوم دشمنان برای نخبگان ایرانی| دشمنان همواره کوشیدند جریان دانشجویی را به انحراف بکشانند

  • کد خبر: ۱۳۸۸۶۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
سرلشکر باقری: نقشه‌های شوم دشمنان برای نخبگان ایرانی| دشمنان همواره کوشیدند جریان دانشجویی را به انحراف بکشانند
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی پیشرفت کشور در حوزه‌های مختلف را محصول اندیشه دانشگاه و دانشجویان دانست و تأکید کرد: جنبش اصیل دانشجویی ثابت کرده است که مسیر استقلال‌طلبی خود را هرگز با رفتار‌های ارتجاعی، منحرف نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی ١۶ آذر روز دانشجو را گرامی داشت.

متن این پیام به شرح زیر است:

١۶ آذر در خاطره تاریخی ملت ایران به‌عنوان یکی از روز‌های مبارزه با استکبار به ثبت رسیده است؛ روزی که با جاری‌شدن خون سه دانشجوی شهید در اعتراض به سفر معاون رئیس جمهور وقت آمریکا در سال ۱۳۳۲ و چهار ماه پس از کودتای ننگین ٢٨ مرداد، برای همیشه در تاریخ مبارزات ملت ایران، علیه استبداد داخلی و استعمار خارجی، جاودانه شد.

جریان اصیل دانشجویی در ایران با حق‌طلبی، آرمان‌خواهی و نفی سلطه بیگانه شناخته می‌شود و این مهم همواره در چهار دهه گذشته همزاد حرکت‌های اصیل دانشجویی بوده است. حضور مجاهدانه در دفاع مقدس که بیش از سه هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و پس از آن مشارکت مسؤلانه در آبادانی کشور، از جریان دانشجویی به‌عنوان یک نیروی محرکه‌ی توسعه و پیشرفت نظام اسلامی ساخته است. این مهم، اما به مذاق دشمنان ملت ایران خوش نیامده و همواره کوشیده‌اند، به بهانه‌های مختلف جریان دانشجویی را به انحراف بکشانند که آخرین نمونه آن را می‌توان در حوادث ماه‌های اخیر مشاهده کرد.

دشمنان ملت ایران به خوبی دریافته‌اند که پیشرفت‌های خیره‌کننده ایران در حوزه‌های مختلف علمی و تکنولوژیکی از پزشکی و نانو گرفته تا علوم مهندسی، هسته‌ای، موشکی و هوافضا، محصول فکر و اندیشه دانشگاه و دانشجوی ایرانی، آن هم در شرایط سخت تحریمی است؛ بنابراین برای وقفه در این حرکت سازنده و امیدآفرین، برای جوان نخبه ایرانی نقشه‌های شوم تدارک دیده‌اند، تا ضمن انحراف در فلسفه و هویت استکبارستیزی دانشجو، کشور را به عقب بازگردانند، اما جنبش اصیل دانشجویی همسو با ملت ایران طی چهار دهه گذشته همواره ثابت کرده است که مسیر استقلال‌طلبی خود را هرگز با رفتار‌های ارتجاعی، منحرف نخواهد کرد.

ضمن گرامیداشت یاد شهیدان شریعت رضوی، قندچی و بزرگ‌نیا که با خون خود، حرکت استقلال‌خواهی ملت ایران را برای همیشه تاریخ امضا کردند، اطمینان دارم، آرمان آن شهیدان، هرگز از دستور کار جنبش دانشجویی خارج نخواهد شد. ملت ایران اسلامی اراده کرده است که به عقب بازنگردد و جریان دانشجویی پرچم‌دار آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->